Om biltjenesten

Bak bedriften Biltjenesten ligger en lidenskap for bil som har fulgt meg som innehaver fra barnsben av. Denne så langt livslange interessen har ført til en god oversikt over markedet og hva som rører seg i bransjen.

Utviklingen i samfunnet går fort og gjenspeiler seg også på bilfronten, spesielt hva teknologi angår. Det betyr at det er viktigere enn noen gang å holde seg oppdatert på trendene og ikke minst hva som venter rundt neste sving. Med unntak av bolig er kjøp av ny eller nyere bil den største økonomiske utgiftsposten de fleste av oss har, og det er dermed viktig å ha tunga rett i munnen når valg av merke og modell skal bestemmes og kontrakt signeres. Dette kan vi hjelpe deg med! Som bilentusiast må til og med jeg erkjenne at de aller fleste nordmenn kjøper bil ut fra faktisk behov og bruker fornuften så langt det lar seg gjøre, mens det prosentvis kun er en liten del av oss som helt og holdent kjøper bil med hjertet.

Dette betyr at du som bilkjøper ønsker å gjøre et kjøp hvor du føler at du har gjort en god handel og fått det du ønsker for pengene dine. Ikke minst skal du også være sikker på at du kan glede deg over bilen i de årene du har tenkt å beholde den, og til slutt også at du får en fornuftig sum den dagen du skal selge den igjen. For de aller fleste av oss er ikke bil en økonomisk investering, snarere en betydelig utgiftspost, og det er derfor det er viktig at du gjør det rette kjøpet for nettopp deg når du til slutt faller ned på  valget ditt. Biltjenesten er selvsagt ikke tilknyttet noe merke eller importør, og det viktigste for oss er å lose deg gjennom markedet og det enorme utvalget slik at du føler deg trygg på at pengene dine har gått til det du ønsket deg den dagen du får utlevert din nye bil.

Biltjenesten hjelper deg med bilkjøpet og vi bruker vår kunnskap om og entusiasme for bil til å sørge for at du blir fornøyd med valget ditt!

Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY