Privat

Privat

Vi tilbyr effektiv og kompetent bistand for deg som skal kjøpe ny bil eller en nyere bruktbil.

Sammen analyserer vi ditt behov og dine ønsker slik at vi har noe å jobbe med når markedet skal finkjemmes for å finne merket og modellen som møter dine krav. Deretter vil Biltjenesten innhente tilbud fra flere ulike forhandlere fra det merket eller de merkene vi har blitt enige om, med den hensikt å oppnå best mulig tilbud til nettopp deg.

Vi tar på oss å forhandle frem gode priser og presenterer deretter disse for deg. I det følgende velger du selv hvor involvert du ønsker å være, men vi tilbyr hjelp til alt det praktiske. Eksempler på dette kan være å hente ut biler fra forhandlere til prøvekjøring, hvor vi kan komme hjem til deg med bilen eller på jobben din slik at du slipper å bruke tid på dette selv.

Har du en bil fra før som du skal selge er vi behjelpelig med å få takstert denne slik at du vet hva den vil være verdt når du skal bytte den inn hos forhandler eller selge den privat. Ofte er det slik at du får en bedre pris hos forhandler om du ikke har innbyttebil, og vi kan etter avtale være behjelpelig med å selge din bruktbil for deg.

Vi tilbyr også frakt/flytting av biler over hele landet.

Er du i markedet for en nyere bruktbil, er vi blant annet behjelpelige med å frakte bilen til et NAF Testsenter å gjennomføre blant annet NAF Garantiutløpstest, for å nevne noe. Kort sagt bistår vi med alt du ønsker hjelp med. Kontakt oss i dag for en uforpliktende og hyggelig bilprat!

Vi dekker området som tilsvare stor- Oslo, men utfører også våre tjenster i andre deler av landet etter avtale.

Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY